Silmek İstediğinize Eminmisiniz ?

Eminseniz Lütfen Evet'e Basın.

2022 Kış Ayı Modern Ev Dekorasyonu

Trendlere göz atarak 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu oluşturmak konusunda iyi bir tercih yapabilirsiniz. Her sene değişen trendler dekorasyon konusunda da ön

30 Kasım 2021

Trendlere göz atarak 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu oluşturmak konusunda iyi bir tercih yapabilirsiniz. Her sene değişen trendler dekorasyon konusunda da öne çıkmakta ve çeşitli farklılıklara yol açmaktadır.

Sizler de dekorasyon konusunda her sene değişen trendlere göz atabilirsiniz . Aynı zamanda buna uygun biçimde evinizi dekore edebilirsiniz. Önümüzdeki sezon yani 2022 sezonu ise kış sezonu ile başlayacak bir sezon olacaktır. Evinizi dekore etmeyi düşünüyorsanız; bu dönem hangi ürünler öne çıkacak araştırdıktan sonra doğru bir tercih yapabilirsiniz.

Sizler için hazırladığımız bu yazıya göz atarak 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu konusunda trendleri görebilirsiniz ve buna göre bir seçim yapabilirsiniz. İşte önümüzdeki sezonun dekorasyon trendinde öne çıkacak başlıklar.

Evlerde Doğal Görünüm Öne Çıkıyor
Önümüzdeki sezon hiç olmadığı kadar doğala dönüş yaşanması tahmin ediliyor. Bu da ev dekorasyonunda da; daha doğal ve sade bir görünüme yer verilmesi gerektiği anlamına geliyor.

Bu anlamda açık ve soft renkler ile işlevsel mobilyaların tercihi sizler için en iyi tercih olacaktır. Bununla birlikte ahşap mobilyalar da sıklıkla tercih edilecektir ve diğer önem noktalardan birisi olacaktır. Sizler de orta sehpanızı, zigon sehpalarınızı ile yemek masanızı doğal ahşap görünümünde tercih ederek trendlere uyum sağlayabilirsiniz.

Açık renkler, sade mobilyalar, ahşap tonlu mobilya ve aksesuarlar ile 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu konusunda trendlere uygun seçimler yapabilirsiniz. Ayrıca her bir ürün gelecek senenin moda olacak trendleri arasında şimdiden yerini almıştır.


Bitkilere Daha Çok Yer Açın
Evinde bitki olmayan insan yoktur diyebiliriz. Özellikle son yıllarda evlerde yeşil bitkilerin dekorasyonu tamamlayacak bir ürün olarak kullanılması ile bitki kullanımı çok daha popüler bir hale gelmiştir. Çoğunlukla büyük saksılı, büyük ve uzun boylu bitkiler çok tercih edilen türler arasında yer almaktadır.

Gelecek sezon ise bu trend devam edecek. Hem de çok daha gösterişli bir şekilde devam edecek. Eğer evinizde yeteri kadar bitki yoksa şimdiden alışverişe başlayabilirsiniz. Yeşil bitkileri salonda, oturma odanızda, terasta, ara alanlarda ve yatak odalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bitkilerin kullanın alanı oldukça geniştir.

Büyük bitkiler trendlere daha uygun olsa da özellikle cam kenarı ve balkonlarda küçük bitki kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu şekilde kullanım ile 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu için şimdiden trendlere uygun olacak seçimler yapma şansı elde edebilirsiniz.

Canlı bitkilerin yanı sıra duvar kağıtlarında da bitki desenli seçimlere yaparak evinizde yeşilliğe çok daha fazla yer açabilirsiniz.


Kıvrımlı Hatlar Ön Planda
Dekorasyon konusunda her sene değişen trendlere uyum sağlamak zor olsa da sade seçimler yaparak doğru tercihler yapmak mümkündür. Evde birkaç parçanın yeni trendlere uyum sağlaması için sizin için yeterli olacaktır.

Önümüzdeki sene itibari ile objelerde kıvrımlı desenler çok daha ön planda olacak. Objelerin yanı sıra mobilyalar ve aydınlatma sistemlerinde de bu kıvrımlı hatları görmek mümkün olacak. Hatta son trendlere göz atmanız halinde koltuklarda da bu desenlerin öne çıktığını görebilirsiniz. Bu tarz ürünler; modern dekorasyon parçaları olarak da daha çok önümüze çıkan stiller arasında yerini alacak.

Eğer evinize yeni bir koltuk almayı düşünüyorsanız sırt kısmı düz olan klasik modeller yerine oval desenli koltuk modellerini seçebilirsiniz. Bu seçimler ile 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu yaratabilmek için şimdiden iyi seçimler yapma şansı elde edebilirsiniz. Ayrıca kıvrımlı mobilya ve objeler ile de dekorasyonunuzu kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Geri Dönüşüme Destek Olmak Önemli
Son yıllarda önemi giderek artan geri dönüşüm konusu dekorasyon alanında çok daha hissedilir bir hale gelecek. Bu tarz bilinçli seçimler ile yaşadığımız doğayı korurken bir yandan da zararsız ve modern seçimler yapmak mümkün olacak.

Bunun için evdeki ürünleri farklı renklere boyayarak dönüştürerek kullanmak mümkün olacak. Böylelikle sürekli yeni bir ürün alma gereksinimi de büyük oranda ortadan kalkmış olacak. Sizler de bu tarz kullanımlar ile maddi anlamda kazançlar elde ederken zararsız seçimler de yapabileceksiniz.

İkinci el mobilya kullanımları da 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu konusunda karşımıza çıkan uygulamalardan birisi olabilir. Bu konularda trendleri takip etmek her zaman faydalı birer seçim olacaktır.

Akıllı Cihazların Kullanımı Artacak
Gelecek sezon teknoloji çağında olduğumuzu çok daha net hissedebiliriz. Bunun farkı ise akıllı cihazların evlerin her yerine girecek olmasıdır.  Daha çok kullanılacak olması ile ortaya çıkacak. Evet, teknolojik devrimler olarak nitelendirebileceğiniz akıllı cihazlar artık daha çok evlerimizde olacak.

Son yıllarda çok sevilen akıllı süpürge gibi ürünler çoğalacak. Ayrıca daha çok kişi tarafından kullanılmaya başlayacak. Ayrıca beyaz eşyaların yanı sıra mobilyalarda, ampullerde ve teknolojik cihazlarda da akıllı cihaz oranı artacak. Bu ürünlerin artış göstermesi de 2022 kış ayı modern ev dekorasyonu konusunda direkt gözle görülür biçimde fark yaratacak. Sizler de seçimlerinizi şimdiden buna göre yapabilirsiniz. 2022 yılı itibariyle göz kamaştırıcı bir dekorasyona sahip olmak istiyorsanız; siz de şimdiden alışveriş başlamalı ve evinizi yeniden dekore etmelisiniz.